Operatiuni diferite, prezentand ambele avantaje si dezavantaje, vopsirea si colantarea pot fi mai mult sau mai putin avantajoase in functie de dorintele si prioritatile dumneavoastra.

Iata cateva dintre avantajele si dezavantajele celor doua operatiuni:

PRETUL. Colantarea prespune costuri semnificativ mai reduse in comparatie cu vopsirea automobilului intr-un service profesional.

DURATA DE VIATA. Vopsirea automobilului intr-un service autorizat poate tine cel putin 5-6 ani, pe cand colantarea, chiar si cu un produs premium aplicat in conditii corespunzatoare, va tine, cel mai probabil, maxim 5 ani.

DURATA DE MONTAJ. Colantarea se poate realiza in maxim 2 zile, in cazul in care se efectueaza si demontarea elementelor de caroserie, pe cand vopsirea profesionala se poate realiza in minim 3 zile.

REZISTENTA LA FACTORII EXTERNI. Vopseaua este mult mai expusa la conditiile de trafic, in special in zona frontala (capota si bara din fata), pe cand autocolantul are capacitatea de a absorbi impactul cu factorii mecanici externi prin natura lui elastica. Indiferent de modalitatea pe care o alegeti pentru reconditionarea masinii dumneavoastra, asigurati-va ca aceasta este facuta in conditii satisfacatoare si cu materiale de calitate.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Trimite!
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button