SENZORI PARCARE

Folii Auto

Glass Tuning Brasov

SENZORI PARCARE

Glass tuning va ofera posibilitatea de a avea senzori de parcare, atat pentru partea din spate cat si pentru partea din fata a autoturismului. Senzorii de parcare au in componeta 4 respectiv 8 senzori performanti ce detecteaza obstacolele din zona in care sunt directionati.

Numarul de 4 celule permite o acoperire foarte buna a zonei din spatele masinii. Este eliminat astfel riscul de a lovi obstacole ascunse campului nostru vizual. Distanta de detectare este cuprinsa intre 200 – 30 cm.

GLASS TUNING BRASOV

Montator exclusiv in Brasov de folie marca Llumar!

GLASS TUNING BRASOV

Montator exclusiv in Brasov de folie marca Llumar!

TIPURI SENZORI PARCARE

Senzori parcare doar cu avertizare sonora

Sunt acei senzori care emit prin intermediul unui buzzer niste bip-uri din ce in ce mai dese pana la un sunet continuu in functie de distanta fata de obstacol.

Cu avertizare sonora dar si cu avertizare metrica si luminoasa

In plus fata de senzori de parcare cu avertizare sonora este DISPLAY-UL ergonomic. Display-ul cu dimensiuni reduse permite montarea acestuia pe bord sau in orice alta locatie comoda pentru sofer. In completarea avertizarii luminoase vine si avertizarea metrica unde pe display putem vedea distanta fata de obstacole. Este distanta afisata din 10 in 10 de la 200 pana la 30 cm.

Senzori parcare cu avertizare sonora (acustica) cat si vizuala

Ce se pot lega si la ecranele de fabrica ale autoturismelor din grupul VAG (VW SKODA). La VW si SKODA masini fara senzori de parcare,va putem oferii senzori de parcare aftermarket, (dar avand o calitate superioara) atat acustic cat si vizual.

Ii putem conecta la aparatele de fabrica: RCD310, RCD510, RNS310, RNS315, RNS510, SWING, BOLERO, AMUNDSEN, COLUMBUS. DIRECTED: 9500FR, 9401T, +9000T, 9401T.

Trimite!
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button