CURATENIE INTERIOARA

Glass Tuning Brasov

CURATENIE INTERIOARA

Glass Tuning Brasov

CURATENIE INTERIOARA

Petele dificile si mirosurile neplacute pot fi eliminate rapid, printr-un tratament profesionist. Curatarea tapiteriei improspateaza habitaclul si sporeste placerea de a conduce.

curatenie interioara (6)
Folii Auto
curatenie interioara (7)

GLASS TUNING BRASOV

Montator exclusiv in Brasov de folie marca Llumar!

GLASS TUNING BRASOV

Montator exclusiv in Brasov de folie marca Llumar!

Etapele pentru curatenie interioara

CUM SE FACE CORECT DETAILING AUTO INTERIOR

Etapele pentru curatenie interioara

CUM SE FACE CORECT DETAILING AUTO INTERIOR

Aspirarea intregului interior al masinii

Aspirarea mochetei se face cu ajutorul unei perii tari cu care se freaca. Acest procedeu urmareste scoaterea nisipului si a prafului din mocheta. Un alt accesoriu folosit in aspirare este pistolul de aer in linie cu care se sufla in prealabil gratarele, cusaturile, imbinarile si, in general, spatiile inguste si foarte greu accesibile.

Curatarea petelor

Pentru petele de pe mocheta, plafon si tapiterie se folosesc curatitori specifici cu grad de putere in functie de tipul petei.
Spalat tapiterie, mocheta, covorase: Ulterior curatarii de mai sus, se realizeaza o samponare generala a intregii suprafete. Este vorba de intreaga mocheta, partile textile ale tapiteriei si suprafetele de vinil.

Periat tapiterie mocheta, covorase

Pentru a permite spumei active sa patrunda si in profunzime.
Dupa samponare se face o periere a tapiteriei folosind o masina rotativa cu perii din plastic. Acestea au doua dimensiuni. Se poate face si manual cu diferite perii si cu un sampon spumant. Spuma samponului are rolul de a “imponderabiliza”, de a prinde particulele de murdarie intre bulele ei.

Aspirat spuma de pe tapiterie mocheta, covorase

Cu ajutorul aspiratorului cu injectie – extractie. Extractie/limpezire. Pentru aceasta operatie se foloseste un aspirator special de putere, prevazut cu un incalzitor de apa in linie. Apa fierbinte este pulverizata pe suprafata si apoi aspirata impreuna cu spuma samponului. In cazul in care interiorul nu este foarte murdar, se poate folosi un extractor, cu un sampon specific cu spumare redusa. Limpezirea este importanta deoarece, fara ea, resturile de sampon uscat se transforma ulterior intr-un adevarat “magnet”pentru murdarie.
Dupa ce se limpezeste si se extrag bine resturile de apa din material, se usuca interiorul folosind o aeroterma speciala.
Uscarea este foarte importanta: permite utilizarea protectorilor textili si evita formarea conditiilor favorabile dezvoltarii mucegaiurilor si a mirosurilor neplacute.

Aplicarea de protectie textila si dressing de interior.

Tapiteria textila, mocheta si plafonul se trateaza, dupa uscare, cu un protector textil special. Acesti protectori formeaza o pelicula subtire la suprafata materialului, lasandu-l in acelasi timp sa respire. Pelicula confera un anumit grad de impermeabilitate materialului, protejandu-l si conferindu-i rezistenta la murdarire. Suprafetele de vinil si alte materiale sintetice din interiorul automobilului, dupa curatare, se protejeaza si revitalizeaza cu un dressing de interior. Tratament piele: Pielea deshidratata isi pierde elasticitatea, se intareste si devine casanta. Rezultatul: rosaturi premature si fisurari care dau un aspect de uzat si vechi. Tratamentul pielii se face din doi pasi: curatarea cu un curatitor special cu pH-ul echilibrat in asa fel incat sa nu atace pielea. Folosirea unui balsam special proiectat care intra rapid in piele redandu-i elasticitatea si moliciunea.

Curatarea elementelor de plastic din interiorul masinii

Si tratarea lor cu solutii care sa le redea aspectul si care sa le protejeze. Spalarea geamurilor. Tratarea chederelor cu o solutie care sa le refaca elesticitatea si sa previna lipirea si intarirea lor. Curatarea aerisirilor si a altor zone greu accesibile. Spalat mocheta din portbagaj cu ajutorul unui aspirator cu injectie – extractie. Curatarea rotii de rezerva cat si a spatiului de depozitare al rotii de rezerva. Verificarea inca odata a intregului interior de pete sau alte urme de murdarie. Aplicarea de parfum sub scaune.

Trimite!
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button