FOLII AUTO

Folii Auto

Glass Tuning Brasov

MONTATOR EXCLUSIV IN BRASOV DE FOLIE AUTO MARCA LLUMAR

Glass Tuning Brasov

MONTATOR EXCLUSIV IN BRASOV DE FOLIE AUTO MARCA LLUMAR

  • 17 ani de experienta – peste 30.000 autoturisme infoliate – partener reprezentante auto. GLASS TUNING – partener oficial Llumar in Brasov.
  • Folii auto Brasov marca Llumar – cea mai cunoscuta marca de folie auto din lume, fiind proiectata pentru a oferi autoturismelor un aspect performant, stil si protectie. Foliile sunt recunoscute atat pentru stratul de protectie solara si UV, cat si pentru stratul antizgariere, toate acestea facand din marca de folie llumar un etalon din punct de vedere al durabilitatii.
  • Datorita celor 6 straturi din care este formata folia, dintre care amintim cele de protectie solara si UV, sunt eliminate elemente precum lumina orbitoare, caldura excesiva sau decolorarea interiorului masinii, mentinand in acelasi timp un interior confortabil si racoros.

BENEFICIILE FOLIEI AUTO LLUMAR

Siguranta si confort sporit la volan

FOLIILE AUTO

De protectie solara montate de compania noastra fac astfel incat condusul autoturismului si calatoriile sa fie mult mai placute, prin protectia oferita pasagerilor impotriva caldurii si luminii excesive. Renumite pentru claritatea de cristal, foliile auto llumar adera foarte bine la suprafata sticlei fara sa se increteasca si fara sa se dezlipeasca.

CONDITII DE SIGURANTA

Prin aplicarea de folie se reduce efectul periculos si stresant de orbire a luminii, dar fara a se influenta vizibilitatea. Toate aceste elemente creaza conditii de siguranta si confort sporit la volan. Folia auto llumar are factor de protectie solara de pana la 79%, caldura fiind blocata la nivelul geamului.

CONSUM DE ENERGIE REDUS

De asemenea, in conditii de vreme rece, folia face ca pierderea de caldura sa fie redusa cu pana la 35% si in acelasi timp sa reflecte caldura interioara inapoi. Randamentul instalatilor de aer conditionat este imbunatatit printr-un timp de functionare mai mic cu un consum de energie redus.

ELEGANTA SI BUN GUST

Obtinerea unui mediu discret si intim in masina dvs. se poate face prin folosirea de folii auto cu transparenta mai mica. Alegerea unei folii de calitate va da masinii dvs. eleganta si bun gust!

PROTECTIE

Foliile auto de protectie solara montate de compania noastra fac astfel incat condusul autoturismului si calatoriile sa fie mult mai placute, prin protectia oferita pasagerilor impotriva caldurii si luminii excesive.

CLARITATEA DE CRISTAL

Renumite pentru claritatea de cristal, foliile auto llumar adera foarte bine la suprafata sticlei fara sa se increteasca si fara sa se dezlipeasca. Prin aplicarea de folie se reduce efectul periculos si stresant de orbire a luminii, dar fara a se influenta vizibilitatea.

FOLIA AUTO LLUMAR

Are factor de protectie solara de pana la 79%, caldura fiind blocata la nivelul geamului. De asemenea, in conditii de vreme rece, folia face ca pierderea de caldura sa fie redusa cu pana la 35% si, inacelasi timp, sa reflecte caldura interioara inapoi.

Randamentul instalatilor de aer conditionat este imbunatatit printr-un timp de functionare mai mic cu un consum de energie redus. Obtinerea unui mediu discret si intim in masina dvs. se poate face prin folosirea de folii auto cu transparenta mai mica. Alegerea unei folii de calitate va da masinii dvs eleganta si bun gust!

FOLIA AUTO LLUMAR

Are factor de protectie solara de pana la 79%, caldura fiind blocata la nivelul geamului. De asemenea, in conditii de vreme rece, folia face ca pierderea de caldura sa fie redusa cu pana la 35% si, inacelasi timp, sa reflecte caldura interioara inapoi.

Randamentul instalatilor de aer conditionat este imbunatatit printr-un timp de functionare mai mic cu un consum de energie redus. Obtinerea unui mediu discret si intim in masina dvs. se poate face prin folosirea de folii auto cu transparenta mai mica. Alegerea unei folii de calitate va da masinii dvs eleganta si bun gust!

MONTATOR EXCLUSIV IN BRASOV DE FOLIE AUTO MARCA LLUMAR

Glass Tuning Brasov – montator exclusiv in Brasov de folie auto marca LLumar, 17 ani de experienta, peste 30.000 autoturisme infoliate, partener reprezentante auto.

MONTATOR EXCLUSIV IN BRASOV DE FOLIE AUTO MARCA LLUMAR

Glass Tuning Brasov – montator exclusiv in Brasov de folie auto marca LLumar, 17 ani de experienta, peste 30.000 autoturisme infoliate, partener reprezentante auto.

ALTE INFORMATII UTILE
RECOMANDATE DE GLASS TUNING

ALTE INFORMATII UTILE
RECOMANDATE DE GLASS TUNING

Protectie solara

Razele solare pot incalzi interiorul masinii dvs., creand o stare de disconfort. Puteti evita acest lucru prin aplicarea de folie auto profesionala llumar care reduce temperatura interioara chiar si cu 16 grade celsius, asigurand o calatorie placuta si reducand, astfel, sarcina instalatiei de aer conditionat in acelasi timp cu economisirea de combustibil.

Protectie UV

Radiatile ultraviolete pot dauna atat interiorului autoturismului, cat si pielii umane. Folia auto LLumar formeaza o bariera care respinge peste 99% din radiatile UV si va protejeaza interiorul masinii cat si pe dvs.

Calitate

Pentru o calitate pe termen lung, foliile auto Llumar sunt produse din materii prime de cea mai buna calitate. Folia auto este montata de catre o echipa cu inalta calificare, astfel incat produsele noastre sa fie apreciate cat mai bine de catre dvs. Renumite pentru adezivul HPR, care confera o aderenta deosebita la sticla, foliile sunt durabile si cu o excelenta claritate optica. Cand vine vorba sa va alegeti folia potrivita pentru masina dvs., alegeti in primul rand calitatea si performanta foliilor ce poarta marca Llumar.

Dupa ce se aplica folia auto mai trebuie mers la RAR pentru omologarea foliilor?
Nu este nevoie sa mergeti la politie sau la RAR dupa aplicarea de folie auto. Sub folie se monteaza niste etichete cu nr. certificarii rar, montatorul si gradul de transparenta al folie. Vii se va inmana Declaratia de Conformitate RAR pentru folie si un certificat de garantie. Toata documentatia trebuie sa stea in masina pentru a le prezenta la RAR, Politie, RAR daca este nevoie.

Se aplica folie si pe parbrizul masinii?
Nu, nu se aplica folie pe interiorul sau exteriorul parbrizului.

Aplicarea foliei auto se trece in talon?
Aplicarea foliei auto nu se trece in talon dar se poate trece in cartea masinii. Orice modificare constructiva adusa autoturismului care este autorizata de RAR se poate trece in carte.

In cazul in care autoturismul nu mai are acelasi proprietar si/sau se shimba numerele de inmatriculare ce se intampla cu autorizatia foliei auto.
Pe Declaratia de Conformitate RAR este trecuta seria de sasiu, singurul element de identificare al masinii care conteaza pentru organele de control

Am achizitionat o masina care are folia montata la dvs. dar nu am autorizatia foliei auto. Ce fac?
In cazul in care se pierd documentele foliei, se emite un duplicat la sediul nostru.

Documentele foliei sunt valabile si in afara granitelor?
Da, sunt legale in toata Uniunea Europeana din 2007.

Ce folii auto se pot aplica pe geamurile de la sofer si pasager dreapta?
Folia aplicata pe laterale fata trebuie sa aiba un anumit procent de transparenta, astfel incat dupa aplicare, ansamblul format din geam original fabricat si folie montata sa nu aiba mai putin de 70% transparenta.

Cum se vede noaptea din masina afara?
Folia auto Llumar este recunoscuta pentru buna si clara vizibilitate din interior catre afara, atat ziua, cat si noaptea.

Dupa aplicarea foliei, geamurile se pot culisa?
Dupa montarea foliei in atelierul nostru, geamurile sunt incalzite, astfel incat dupa ce plecati de la noi puteti cobora si urca geamurile sau sa spalati masina.

Cum se curata geamurile cu folie montata?
Dupa aplicarea foliilor acestea se curata cu solutii de curatat geamurile, cu servetele sau lavete. Nu se curata cu solutii abrazive sau care contin solventi organici.

Ce fac daca se sparge vreun geam cu folie?
Se va aplica o noua folie pe geamul schimbat, tinand cont ca folia sa fie de aceeasi culoare si intensitate.

De ce este nevoie de demontarea geamurilor?
La Glass Tuning in Brasov se demonteaza toate geamurile ce se pot demonta inclusiv cele pe cheder, mai putin geamurile lipite. Pentru un montaj de calitate se recomanda ca geamurile culisante si cele pe cheder sa se demonteze. Aplicarea nu este influentata de factori externi (impuritati de pe marginea ramei) iar incalzirea se face pe toata suprafata geamului fara riscul de a topi sau arde elemente de caroserie.

In cat timp se aplica o folie auto?
Aplicarea unei folii auto dureaza intre 2-4 ore.

Ce folie se aplica la dvs?
Montam doar folii omologate de RAR. Nu montam folii din piata, benzinarii, magazine de piese care nu prezinta Certificate de Conformitate RAR si Garantia producatorului. La atelierul Glass Tuning se monteaza doar folii marca LLumar produse in SUA.

Care este diferenta dintre folia auto si ionizare?
Performantele foliilor auto sunt net peste cele ale unei ionizari. Aceste avantaje se refera la faptul ca foliile retin cioburile in caz de spargere a geamului. De asemenea, au protectie UV iar cele ionizate nu au. Un alt avantaj al foliilor Llumar este diversitatea de nuante si culori, pe cand incazul ionizarii sunt doar modele gen oglinda.

Care este diferente intre folia llumar si o folie din comert?
In primul rand vorbim clar de o mare diferenta din punct de vedere a calitatii. Foliile llumar pe langa cele din comert au urmatoarele avantaje: strat antizgariere la culisare, strat de protectie UV, procent mult mai mare de bariera termica, adeziv puternic de lipere, nu se decoloreaza in timp, are caracteristici de termocontractibilitate pentru o mulare perfecta pe geamuri, sunt mult mai groase. Pe langa acest lucru, foliile sunt omologate si autorizate.

De ce este Llumar numarul unu in topul marcilor de folie auto si de cladiri?
Foliile auto Llumar sunt produse de CPFilms, cel mai mare producator de folii pentru geamuri din lume. Aceste folii sunt produse doar in SUA , in acelasi loc executandu-se toate operatiunile tehnologice pentru un control mai sever al calitatii. Avand o experienta de peste 50 ani in domeniu, producatorii foliilor Llumar investesc foarte mult in cercetare pentru a realiza de la an la an produse performante, demne de numele Llumar.

De ce este diferenta de pret intre diversele tipuri de folie auto?
Pretul difera de la producator la producator, iar foliile cu omologare si un nume in spate vor fii mai scumpe decat o folie facuta in China sub un nume necunoscut. De asemenea, pretul difera si in functie de montator. Un montator cu o experienta bogata va cere un pret mai mare la montaj iar clientul este mult mai linistit ca la masina lui vor lucra niste profesionisti. Important este ca aplicatorul sa fie pe piata si dupa cativa ani pentru a asigura continuitate sau serviciul de garantie si sa nu fie doar un atelier de o vara. Glass Tuning aplica folie auto de peste 11 ani si a facut un renume din respectarea riguroasa a obligatiilor asumate.

Cum sunt colorate geamurile gen fumuriu din fabrica?
Geamurile fumurii din fabrica sunt geamuri colorate in masa, nu au folie si nici ionizare. Pentru modificarea intensitatii puteti aplica folie auto.

Vreau protectie in masina la geamuri, dar fara a le face negre. Ce ofera Llumar?
Exista folii Llumar fara culoare, transparente si mai groase, speciale pentru a oferi rol antiefractie. Si aceste modele sunt omologate si autorizate RAR.

Folia afecteaza sistemul de dezaburire al lunetei?
Folia nu dauneaza, chiar protejeaza sistemul de dezaburire al lunetei.

Iarna se aplica folii auto?
Glass Tuning isi desfasoara activitatea intr-un spatiu destinat aplicarii de folii auto, unde geamurile dupa aplicare se incalzesc pentruo folosinta imediata a autoturismului dvs.

IMPORTANT !!!
Incepand cu anul 2009, R.A.R. solicita ca montajul de folie auto, pe langa certificatul de garantie si conformitate al foliei, sa fie insotit si de Autorizatia Tehnica a MONTATORULUI. Pentru siguranta alegerii dvs., va sfatuim sa consultati R.A.R. pentru a va furniza informatii referitoare la service-urile autorizate pentru montaj folie auto – http://www.rarom.ro/cs-uploads/lista_societati_autorizate.pdf  – pozitia 124, sau verificati la distribuitorul LLumar pentru Romania, http://www.llumar.ro – Tel: 0264 431 638

Cum se alege o folie auto de incredere

In momentul de fata gasim pe piata romaneasca tot felul de folii auto din care unele nu-si merita banii. Exista tot felul de produse care au invadat piata, mai ales din China si care din punct de vedere calitativ sunt foarte proaste. Principalele probleme care apar la foliile auto neprofesionale sunt: decolorarea, exfolierea, pierderea coloritului, lipsa protectiei uv si solare, distorsiuni in produs. Noi recomandam ca in momentul in care doriti o folie auto de calitate sa verificati urmatoarele:

Verificati producatorul

In primul rand trebuie sa va convingeti ca ceea ce spune producatorul este si adevarat. Au aparut in ultima vreme asa zise modele de folie auto care spun ca sunt din SUA dar de fapt sunt produse in China, Taiwan, India, Corea. Toate aceste marci aparute peste noapte spun ca sunt din SUA deoarece se stie ca pe partea de folii auto si de cladiri, produsele americane sunt cele mai bune. In cazul foliilor Llumar si al montatorilor din Romania.

Verificati marca

Daca nu gasiti informatii despre un anumit producator al unui anumit model de folie este probabil pentru ca acest producator nu exista. Evitati aceste situatii pentru a nu achizitiona un produs de proasta calitate. Apelati la marci de folii consacrate si originale, care s-au dovedit in timp fiabile si eficiente. O astfel de folie auto este Llumar, care a devenit in timp un adevarat etalon in industria foliilor auto si de cladiri din intreaga lume.

Apartenenta la EWFA (ASOCIATIA EUROPEANA A FOLIILOR PT GEAMURI)

Un alt factor de care trebuie tinut cont atunci cand alegem o marca de folie este acela legat de apartenenta la EWFA. Prezenta in aceasta Asociatie este permisa doar producatorilor care au produse da calitate si certificate corespunzator. Producatorul foliilor Llumar CPFilms este fondator al acestei Asociatii, iar orice neclaritate referitoare la un producator de folie poate fii verificata la Asociatie.

Garantie

Garantia oferita de producatorul foliilor Llumar este aceea pe care o comunica montatorii autorizatii de folie clientilor. Important cand vine vorba de o garantie daca acel produs sau acel montator va fii acolo si peste cativa ani si nu va disparea dupa o vara promovand garantii de ordinul decenilor. Garantia oferita clientilor Glass Tuning dupa aplicarea de folie auto este specificata in documentatia foliei.

Verificati aplicatorul de folie

Un element la fel de important cand alegeti o folie, este alegerea montatorului. Este important pentru integritatea masinii dvs. sa nu pice pe mana unor persoane neavizate. Aplicatorii de folie trebuiesc sa aiba experienta in domeniu si sa trateze cu profesionalism clientii si bunurile acestora.

Cine va monteaza folia?

Intodeauna cand vine vorba de aplicarea de folie auto, este bine sa apelati la un atelier autorizat de RAR sa desfasoare aceasta activitate. Daca nu sunteti sigur ca montatorul este autorizat, verificati la RAR pentru informatii ajutatoare.

Societatea noastra activeaza in industria serviciilor auto din anul 2003, perioada in care am reusit sa strangem peste 22.000 de clienti multumiti! Aplicatorii nostri detin Certificate de Aplicator Folii Auto si Certificate de Aplicator Folii Geamuri Plane, eliberate chiar de producatorul foliilor. Aceste atestate se reinnoiesc la fiecare doi ani, in conditiile in care societatea respecta, in mod continuu si corespunzator, cerintele impuse de LLumar.

Regulamente-Legislatie RAR

Anul 2009 a adus o schimbare in regulamentul RAR privind aplicarea foliilor pe geamurile autovehiculelor. Daca, pana la aceasta data, era suficient ca foliile sa fie omologate de catre Registrul Auto Roman, din 2009 se cere ca si societatea care executa lucrarile de aplicare folii, sa fie autorizata de RAR pentru aceasta activitate. Noi suntem printre primii aplicatori din tara care au obtinut autorizatia pentru atelierul nostru: Autorizatie Tehnica nr. 176/2009.
Autorizatiile emise de RAR sunt valabile timp de un an, cu reinnoire, in conditii de examinare atenta a modului de lucru de catre specialisti din cadrul institutiei. Puteti verifica daca un atelier de folii auto este autorizat RAR printr-o metoda foarte simpla: timbrele care se aplica sub folie trebuie sa contina numarul Cert. RAR al foliei si numarul Autorizatiei Tehnice. Prezenta acestor detalii este obligatorie.

De ce este important ca foliile sa fie aplicate de catre un atelier autorizat?

Pentru ca doar acelea sunt acceptate in ciculatie de catre Politie, doar acelea sunt recunoscute la Inspectii Tehnice.

Vizitati pagina Registrului Auto Roman, http://www.rarom.ro/cs-uploads/lista_societati_autorizate.pdf unde, cu o simpla cautare, dupa numele societatii, aflati daca atelierul respectiv este autorizat in acest sens.

Speram, asadar, ca informatiile cuprinse in aceasta pagina va sunt folositoare.
Va asteptam la atelier pentru mai multe detalii, pentru a va arata foliile, respectiv lucrarile executate cu aceste folii minunate. GLASS TUNING va asteapta pentru o aplicare de folie auto de cea mai buna calitate.

Foliile Llumar va protejeaza bunurile si persoanele dragi impotriva infractorilor. Datorita adezivului special al foliilor, acestea formeaza un strat protector invizibil pe suprafata geamurilor, devenind rezistente la lovituri.

Aplicarea de folie auto cu rol impotriva privirilor indiscrete, face ca bunurile din masina sa fie protejate deoarece acestea nu sunt vizibile. La fel este asigurata intimitatea persoanelor din interiorul autovehiculelor. Foliile va ofera protectie eficace impotriva luminii orbitoare a soarelui ziua, iar noaptea impotriva luminilor autoturismelor care vin din spate.

Indiferent de ce folie alegeti, in cazul unui accident rutier, sunteti protejat de cioburile de sticla, care raman lipite pe adezivul puternic al foliei. Reduce decolorarea interiorului auto iar protectia de radiatile UV face ca suprafetele din plastic si piele sa nu crape in timp. Procentul de 99% protectie UV recomanda foliile auto Llumar ca prima optiune in alegerea unei marci de folie de calitate.

“Conform Directivei 92/22/CEE2 (cu modificarile ulterioare) sau cu Regulamentul 43 CEE-ONU3, geamurile vehiculelor trebuie sa fie omologata si sa poarte marca de omologare. Conditia se considera indeplinita si de catre geamurile care sunt omologate conform normelor SAE sau DOT.

Geamurile aflate in campul de vizibilitate principal al conducatorului auto trebuie sa asigure o transparenta de cel putin 75% pentru parbriz, respectiv 70% pentru restul geamurilor. Campul de vizibilitate principal al vehiculului este format din parbriz, geamurile laterale fata si luneta. In cazul in care vehiculul este dotat cu oglinzi laterale, luneta nu mai face parte din campul principal de vizibilitate“.

In cazul in care geamurile care nu se afla in campul de vizibilitate principal al conducatorului auto au o transparenta modificata fata de cea stabilita prin marcajul de omologare, se urmareste ca stratul aplicat ulterior sa fie uniform si sa nu creeze distorsiuni. De asemenea, foliile de protectie aplicate pe geamuri trebuie sa fie certificate si marcate corespunzator, iar aplicarea acestora este permisa numai in ateliere autorizate.

GLASS TUNING BRASOV

Montator exclusiv in Brasov de folie marca Llumar!

GLASS TUNING BRASOV

Montator exclusiv in Brasov de folie marca Llumar!

Alegerea unei folii de calitate ofera masinii dumneavoastra eleganta si bun gust, nu ezitati sa ne contactati!

Trimite!
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button