FOLIE IMITATIE CARBON

Folii Auto

Glass Tuning Brasov

FOLIE IMITATIE CARBON

Glass Tuning Brasov

FOLIE IMITATIE CARBON

Glass Tuning va ofera servicii profesionale de colantari auto integrale si partiale cu folie imitatie de carbon.
Foliile autocolant care imita carbonul sunt produse din gama premium, ale producatorilor 3M, Oracal sau Grafityp si imita destul de realist textura si aspectul carbonului, conferand un aspect placut suprafetelor pe care este aplicat.

Folia de carbon este o folie din PVC cu o constructie multistratificata si adeziv transparent permanent, iar ca si intrebuintare se folosesc atat la interiorul, cat si la exteriorul masinii. Pe langa avantajul estetic, aceste folii confera si un trat protector masinii dvs. impotriva zgarieturilor, pietrelor care se gasesc la tot pasul pe sosele, punctelor de smoala care se lipesc pe caroserie sau impotriva insectelor.

AVANTAJUL PRINCIPAL

Il constituie faptul ca atunci cand va plictisiti de folia de pe masina aceasta se indeparteaza cu minim de efort, putand fi aplicata alta, de alta culoare sau ramane vopseaua originala a masinii. Pe langa avantajul estetic aceasta folie confera si un strat protector masinii dumneavoastra impotriva zgarieturilor, pietrelor care se gasesc la tot pasul pe sosele, punctelor de smoala care se lipesc de caroserie sau impotriva insectelor.

FOLIE IMITATIE CARBON

 1. Folie carbon cu tehnologie de eliminare a bulelor de aer;
 2. Adeziv acrilic foarte puternic;
 3. Adezivul nu afecteaza vopseaua masinii;
 4. Folie cu suprafata texturata 3D din PVC, rezistenta la temperaturi intre -30° si 65° Celsius;
 5. Folia este rezistenta la razele UV si la zgarieturi;
 6. Protejeaza vopseaua initiala;
 7. Durabilitate 5 ani pentru aplicatiile decorative de exterior;
 8. Poate fi aplicata pe foarte multe tipuri de suprafete rigide, metal, plastic, tabla, lemn,etc., inclusiv pe suprafete tridimensionale, prin procedeul de “termoformare”;
 9. Se monteaza pe suprafete foarte bine uscate si curatate. In caz de temperaturi scazute, incalzirea (cu un feon) faciliteaza montajul;
 10. Folia nu isi modifica dimensiunea in timp, nu se strange / incretetste;
 11. Se recomanda un timp de repaos al masinii: 24 – 48 ore dupa montaj, pentru a feri folia de diferentele de temperatura si umiditate.

GLASS TUNING BRASOV

Montator exclusiv in Brasov de folie marca Llumar!

GLASS TUNING BRASOV

Montator exclusiv in Brasov de folie marca Llumar!

Nu se recomanda aplicarea foliei pe masini revopsite in alte ateliere decat cele acreditate sau masini care prezinta vopsea deteriorata, puncte de rugina sau alte defecte, deoarece cand doriti indepartarea foliei nu va garantam ca vopseaua va ramane intacta. Puteti aplica folie pe astfel de masini atunci cand doriti sa ascundeti diverse defecte ale caroseriei, insa daca este vorba de puncte de rugina sau zgarieturi foarte adanci este bine sa reparati aceste defecte inainte de aplicarea foliei.

Trimite!
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button