33
Folie protectie caroserie – Solutii profesionale pentru protectia vopselei
 
Va este teama ca masina sa nu fie afectata de pietrele care lovesc masina? Nu doriti sa gasiti masina zgariata de cheie in parcare?
Doriti  sa va protejati masina de zgarieturile de la crengi? La treceri inguste v-ati zgariat deja masina?
 
Solutia la aceste probleme este folia invizibila de protectie pentru caroserie, care va protejeaza masina eficient de pietrele care lovesc caroseria in timpul mersului sau de crengi care va zgarie masina. Foliile special pe baza de  poliuretan sunt capabile sa inghita energia de pe suprafata , astfel aceste folii ofera cea mai buna protectie in comparatie cu oricare alta folie.Foliile sunt recomandate pentru acoperirea suprafetelor intregi dar se pot folosi si pentru protectie partiala.
 
Folia de protectie caroserie, este un produs de top, care are o suprafata plata avand un strat care este usor de curatat si un strat de adeziv care se lipeste perfect de suprafata, astfel oferind solutia ideala pentru masina dumneavoastra pe termen lung. Incepand de la structura foliei de poliuretan acesta este capabil sa inghita energia obiectelor care se lovesc de suprafata oferind protectie masinii dumneavoastra. Aparitia acestui produs profesional care are o luminozitate ca si lacul autovehicolului dumneavoastra face ca folia sa fie complet invizibila pe autovechicul.

Caracteristici folie protectie caroserie

-Folie adeziva din PVC, polimerica, transparenta lucioasa, cu grosimea de 150 microni si grad mare de protectie UV. 
-A fost creata special pentru aplicarea pe masini, in vederea protectiei acestora impotriva murdariei sau a pietricelelor care ataca vopseaua.
-Suportul este din hartie siliconata, cu greutatea de 137 g/mp. 
-Adezivul este poliacrilic pe baza de solvent, permanent.


Durabilitatea  foliei in exterior este de 5 ani.

Recomandare
Folia transparenta pentru protectia masinilor,  poate fi aplicata pe suprafete drepte si usor curbate, de obicei pe partile inferioare ale masinii, cum ar fi: bara din fata, bara din spate, praguri, aripi, usi, etc., dar se poate aplica si in interior