Reparatii parbrize Brasov – fara programare – in mai putin de 20 minute

Despre reparatii parbrize

Reparatiile de ciobituri si fisuriexecutate in cel mai scurt timp va prelungesc viata parbrizelor. Pietrele de pe drumurile publice si nu numai pot provoca fisurarea parbrizelor.

Daca parbrizul dvs. are o mica fisura sau o lovitura si nu necesita inlocuirea acestuia noi avem solutia, il REPARAM. Conditia principala a reusitei reparatiei este sa va prezentati la sediul nostru cat mai repede dupa producerea fisurii. Pana la interventia noastra recomandam lipirea unei benzi adezive pe fisura/lovitura pentru a opri patrunderea impuritatilor.

Aceste fisuri trebuie reparate incel mai scurt timp posibilpentru a nu se propaga, si pentru a nu se murdari. Cu cat se executa mai repede reparatia, cu atat urma fisurii va fi mai invizibila. Se face o gaura cu o freza speciala in capatul fisurii, in stratul de parbriz afectat, dupa care in fisura se introduce o rasina sintetica special conceputa pentru sticla tratata termic.

Dupa ce fisura a disparut din punct de vedere optic se usuca cu raze ultravioleteFisurile mai lungi de 15 cm, sau cele care pornesc din lateral se reparadar fara garantieele fiind mai vulnerabile la socurile termice la care sunt dispuse accidental.

De exemplu, un parbriz reparat sau chiar unul fara probleme, are toate sansele sa se fisureze daca asupra lui se face un soc termic (vara cand parbrizul este incins se aplica apa rece in vederea spalarii). Vara se recomanda ca masina sa stea la umbra pentru o temperatura optima inainte de a o spala cu apa rece.

Parbrizele ciobite se repara toate cu garantie, urma lor fiind niste zgarieturi aproape invizibile. Aceste reparatii de parbrize trebuie facute imediat, pentru a evita extinderea fisurii sau loviturii. Ca procedeu de lucru se strunjeste cu o freza speciala o gaura mica in centrul ciobiturii unde se va injecta la presiune o rasina sintetica. Aceasta rasina ulterior se va intari la radiatile UV.

IMG_9003
IMG_9016

NU UITATI , cu o reparatie incepand de la pretul de 40 RON, se poate prelungi viata parbrizului astfel incat sa nu irositi  bani si timp pe un parbriz nou.

Portofoliu Glass Tuning