FOLII CLADIRI

Folii Auto

Glass Tuning Brasov

FOLII CLADIRI BRASOV

Foliile pentru cladiri au un rol tot mai mare in ceea ce inseamna confortul si siguranta dumneavoastra, atat acasa cat si la locul de munca.

Aplicarea de folii cu protectie solara pe geamurile imobilelor, reduce supraincalzirea acestora iar prin folosirea foliilor de siguranta si antiefractie ne protejam bunurile si familia de evenimente nedorite. Daca se doreste o imbunatatire a aspectului suprafetelor vitrate sau o intimitate mai mare, puteti alege foliile decorative.

GLASS TUNING BRASOV

Va sta la dispozitie, nu ezitati sa ne contactati!

GLASS TUNING BRASOV

Va sta la dispozitie, nu ezitati sa ne contactati!

ALTE INFORMATII UTILE
RECOMANDATE DE GLASS TUNING

ALTE INFORMATII UTILE
RECOMANDATE DE GLASS TUNING

Foliile reflexive sau foliile de protectie solara sunt capabile sa respinga chiar si 79% din energia solara. Datorita tehnologiei proprii de productie si a experientei de fabricatie CPFilms este capabila sa produca cele mai bune folii de protectie solara din lume.
Indiferent de conditiile de mediu si geografice, foliile de protectie solara Llumar se deosebesc prin calitate si performanta. Aceste folii se pot aplica pe sticlele produse de fabricile de sticla, sau pe suprafetele vitrate deja montate.

Principala calitate pentru care se monteaza o folie de protectie solara este aceea de protectie solara si de protectie UV. Pentru a ne proteja de caldura soarelui, sau de lumina excesiva a acestuia, o solutie foarte eficienta este aplicarea de folie reflexiva. Bariera termica pe care o creeaza la nivelul ferestrelor va determina o crestere a confortului dvs. intr-un spatiu racoros si primitor.

Folii cladiri Brasov

Prin aplicarea de folii cu protectie solara marca Llumar aveti garantia reducerii caldurii interioare a locuintei dvs., aveti garantia ca scapati de lumina orbitoare a soarelui si de asemenea va protejati de radiatiile UV, care decoloreaza bunurile dvs. sau va poate afecta pielea.
Foliile Llumar sunt fabricate dupa tehnologii care garanteaza o viata lunga si fara decolorare a foliilor,randamentul acestora pastrandu-se pe perioadanedeterminata.

Foliile de protectie solara montate de compania noastra poarta marca Llumar si reprezinta marca numarul unu in domeniu, fiind renumite pentru straturile rezistente pe care le detin: strat anti-zgariere, strat protectie solara, strat protectie UV si anti-efractie. Foliile reflexive sunt de mai multe culori si grosimi, in functie de solicitarile clientului, iar echipa Glass Tuning dispune de personal calificat in domeniu.
Sediul companiei noastre este in Brasov, iar de 11 ani desfasuram activitati in domeniul aplicarii de folii auto si cladiri, avand un portofoliu bogat si un numar foarte mare de clienti multumiti, atat persoane fizice, cat si juridice.

Folosind componente cu structura si randamente unice, CPFilms poate produce cele mai avansate folii pentru protectia solara.

Cele nereflexive filtreaza caldura si orbirea soarelui, insa permit trecerea luminii. Prin folosirea acestor folii putem da un nou stil cladirilor mai vechi fara schimbarea geamurilor sau mutarea locatarilor.

Foliile nereflexive sunt folosite in mod frecvent la cladirile mai vechi, deoarece nu imprima cladirii efect de oglinda.

Foliile din seria N au stabilitatea culorilor, durata de viata si randamentul ridicat, ceea ce se datoreaza unei tehnologii de metalizare speciale, prin care sunt depuse pe suprafata foliei metale, respectiv aliaje de metale de inalta performanta.

Folia LLumar sunt este dotata cu un strat antizgariere patentat de catre CPFilms. Aceststrat ultra transparent este cel mai puternic si durabil din industrie, face posibila ocuratare traditionala. Unele folii sunt fabricate pentruaplicare la exterior, acestea sunt dotate cu strat special anti zgariere pentru exterior (ER).

Toate foliile noastre au strat filtru UV pâna la 99,9 %, astfel reducand considerabil efectul decolorarii prin suprafetele vitrate.

Foliile decorative LLumar se pot folosi foarte bine la redecorarea birourilor, îmbunatatirea aspectului restaurantelor, crearea imaginii unice unor magazine sau la schimbarea aspectului camerelor de hotel.

Foliile mate permit trecerea în mare parte a luminii, dar totodata obtureaza vederea spre interiorul casei sau a biroului nostru. Foliile decorative LLumar au aspectul sticlei sablate, dar la un pret mult mai redus.
Foliile decorative evidentiaza creativitatea si flexibilitatea.

Desi modelele sticlei sablate sunt spectaculoase si se pot folosi în arii extinse, totusi montarea si întretinerea lor este greoaie.

Modificarea sticlei sablate este aproape imposibila, iar întretinerea ei poate crea probleme. În schimb, foliile decorative LLumar se pot îndeparta oricând, se pot modifica, iar ca si aspect sunt asemanatoare cu sticla sablata.

Aceasta flexibilitate se poate exploata în cazul birourilor si spatiilor comerciale închiriate, acolo unde sigla firmei sau designul interior se pot modifica în timp.

Foliile decorative LLumar si Solarzone se prezinta sub diverse culori si modele, cum ar fi cele cu dungi subtiri, dungi groase, cu patratele, cu buline sau cele rosii, galbene, albastre, verzi, cele de culoare bronz, mata maro, mata neagra, argintie. Prin combinarea lor putem obtine o multitudine de modele.

Datorita tehnologiei proprii de productie si a experientei de fabricatie, CPFilms este capabila sa produca cele mai bune folii antiefractie din lume. Foliile antiefractie reprezinta o pelicula invizibila pe suprafata de sticla, prin aceasta protejându-ne de accidentarile cauzate de spargerea sticlei. Totodata, ne protejeaza bunurile personale în caz de efractie, acte de agresiune si pagube produse de actele de vandalism.
Foliile antiefractie LLumar se pot monta si pe suprafete de sticla deja montate, prin aceasta, oferind solutii simple si economice pentru problemele sticlei traditionale.

Folia antiefractie montata pe suprafata interioara a geamului creste rezistenta sticlei, retine bucatile sparte, protejându-ne, astfel, viata si integritatea. Folia antiefractie asigura securitatea casei noastre, înlatura “musafirii” nepoftiti si reduce daunele provocate de calamitatile naturale.

Aplicarea foliei va îmbunatati calitatea sticlei existente, retine cioburile de sticla, este conforma cu o serie de norme si standarde internationale.

Foliile antiefractie sunt disponibile in mai multe grosimi cuprinse intre 100 si 300 de microni. Foliile antiefractie sunt curate din punct de vedere optic, detin calitatile pozitive ale sticlei clare, fara distorsiune, dar exista si in variante colorate, cu protectie solara, folii care se pot monta si pe geamurile autovehiculelor .

Foliile antiefractie pe care le comercializam detin toate certificatele cerute si posibile la cel mai înalt nivel tehnologic ( ANSI, BS, DIN, EN ) iar clientii beneficiaza de toata documentatia in vigoare.

Foliile antiefractie LLumar au fost alese pâna în prezent de mai multe armate nationale, ambasade si organizatii internationale, cum ar fi cele ale ONU, respectiv UE. Toate foliile antiefractie sunt dotate cu cel mai puternic si durabil strat anti-zgâriere din industrie care permit curatarea geamurilor în mod traditional fara deteriorarea foliei. Toate foliile noastre au strat filtru UV pâna la 99,9 %,, astfel reducând simtitor efectul decolorarii prin suprafetele vitrate.

Foliile pentru cladiri au un rol tot mai mare in ceea ce inseamna confortul si siguranta dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati!

Trimite!
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button