RECONDITIONARI FARURI

Folii Auto

Glass Tuning Brasov

SERVICII PROFESIONALE DE
RECONDITIONARE FARURI

IMPORTANT: Dupa procesul de slefuire si polisare al farurilor, GLASS TUNING recomanda aplicarea unei folii transparente de protectie pe faruri. Folia aplicata este LLUMAR PPF PLATINUM,este o folie cu autovindecare cu tehnologia Hydrogard™, prin intermediul căreia folia pentru protecția farurilor devine mai rezistentă. Învelișul inovativ polimeric hidrofob, împiedică pătrunderea inpurităților în profunzimea foliei, astfel prelungind durata de viață a foliei.Rolul acestei folii este de a proteja dupa slefuire si polisare farul, astfel incat durata de viata a acestuia sa fie cat mai mare.
Foliie LLumar pentru protecţia farurilor nu se îngălbenesc, nu crapă, nu fac bule şi sunt garantate pentru a-şi menţine luciul când sunt instalate de către un montator autorizat.
Daca pana acum 10-15 ani farurile se produceau din sticla, din ratiuni de siguranta aceasta a fost inlocuita cu materiale plastice.
Cu aceasta schimbare a aparut si nevoia de a exista un sistem care ar renova farurile din plastic si nenumarate alte produs din plexitglas cum ar fi: parbrize de motociclete, viziere, acvarii din plastic.
Aceasta nevoie de reconditionare a farurilor a facut ca dupa multi ani de cercetari sa se ajunga la o formula optima ,ca imbinare dintre Diamond Clear Acrylic Restoration System si Diamond Clear. Aceasta combinatie de solutii si de echipamente a format solutia perfecta de reconditionare a materialelor din plastic, indiferent de destinatia acestora.

GLASS TUNING BRASOV

Montator exclusiv in Brasov de folie marca Llumar!

GLASS TUNING BRASOV

Montator exclusiv in Brasov de folie marca Llumar!

UN PROCEDEU COMPLET SI PROFESIONAL DE RECONDITIONARE
FARURI PRESUPUNE MAI MULTE ETAPE

Apelati cu incredere la echipa Glass Tuning cand doriti sa va reconditionati farurile!

UN PROCEDEU COMPLET SI PROFESIONAL DE RECONDITIONARE
FARURI PRESUPUNE MAI MULTE ETAPE

Apelati cu incredere la echipa Glass Tuning cand doriti sa va reconditionati farurile!

Etapa

01

Dupa izolarea elementelor de caroserie de langa faruri, aceste se supun la procedee repetate de slefuire cu diferite granulatii (de la 320-3000).

Etapa

02

Farurile se poliseaza cu paste destinate suprafetelor de plastic (produse de la 3M – Plastic Restore si Plastic Polish).

Etapa

03

Aplicare de folie de protectie transparenta cu rolul de protectie. Folia se schimba la cativa ani fara a influenta aspectul farului.

Servicii profesionale de reconditionare faruri: SLEFUIRE – POLISARE – FOLIE DE PROTECTIE

Trimite!
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button