Din multitudinea de criterii in functie de care alegeti aplicarea unei folii protectoare, confortul si siguranta pe care vi le ofera sunt cele mai importante.

In momentul de fata exista mai multi producatori de marci de folii auto, intre care amintim LLUMAR – SUA, SOLAR ZONE – Israel, GLOBAL – India si BRUXAFOL – Germania. Marca LLUMAR este lider mondial in productia de folii auto si pentru cladiri, realizand folii de calitate pentru protectia solara si impotriva razelor UV, impotriva luminii orbitoare sau care urmaresc marirea sigurantei.

Pe langa achizitionarea produselor de calitate, trebuie sa se acorde o atentie deosebita si alegerii unui montator autorizat si cu suficienta experienta in domeniu. In general, montatorii de folie auto se verifica la RAR si este de preferat ca acestia sa fie cat mai competenti si sa dispuna de ajutorul unei echipe bine pregatita.

Ultima noutate in ceea ce priveste follile LLUMAR este reprezentata de aparitia foliilor auto cu insertii ceramice. Spre deosebire de generatia de folii auto cu insertii metalice, acestea nu se suprapun cu sistemul de inchidere centralizata a autoturismului dumneavoastra sau cu semnalul radio.

LLUMAR ofera si folii auto care imita perfect culoarea din fabrica a geamurilor, astfel ca rezultatul final va fi foarte apropiat de cel original.
Foliile auto LLUMAR va pot oferi cu usurinta racoarea si confortul de care aveti nevoie in anotimpul cald!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Trimite!
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button