Servicii profesionale de reconditionare faruri  SLEFUIRE-POLISARE-FOLIE DE PROTECTIE

IMPORTANT : Dupa procesul de slefuire si polisare al farurilor, GLASS TUNING recomanda aplicarea unei folii transparente de protectie pe faruri.

Folia aplicata este din PVC, polimerica, transparentaluciasa, cu grasimea de 150 microni si protectie UV. Rolul acestei folii este de a proteja dupa slefuire si polisare farulastfel incat durata de viata a acestuia sa fie cat mai mare.

Daca pana acum 10-15 ani farurile se produceau din sticla, din ratiuni de siguranta aceasta a fost inlocuita cu materiale plastice.

Cu aceasta schimbare a aparut si nevoia de a exista un sistem care ar renova farurile din plastic si nenumarate alte produs edin plexitglas cum ar fi: parbrize de motociclete, viziereacvarii din plastic.
Aceasta nevoie de reconditionare a farurilor a facut ca dupa multi ani de cercetari sa se ajunga la o formula optima ca imbinare dintre Diamond Clear Acrylic Restoration System si Diamond Clear.  Aceasta combinatie de solutii si de echipamente a format solutia perfecta de reconditionarematerialelor din plastic, indiferent de destinatia acestora.
 
Un procedeu complet si profesional de reconditionare faruri presupune mai multe etape:

 1. Dupa izolarea elementelor de caroserie de langa faruri, aceste se supun la procedee repetate de slefuire cu diferite granulatii (de la 320-3000)

 2. Farurile se poliseaza cu paste destinate suprafetelor de plastic (produse de la 3M -PLASTIC RESTORE SI PLASTIC POLISH).

 3.Aplicare de folie de protectie transparenta cu rolul de protectie. Folia se schimba la cativa ani fara a influenta aspectul farului )

Apelatii cu incredere la echipa Glass Tuning cand doriti sa va reconditionati farurile.

IMG_8802

Treceti cu mouse-ul pe deasupra pozei pentru a vedea diferenta!

Portofoliu Glass Tuning