Despre noi

GLASS TUNING,  cu sediul in Brasov, va ofera servicii profesionale de aplicare  folii auto si folii pentru cladiri, reparatii parbrize si slefuire de faruri. De asemenea, va oferim servicii de colantari auto si o gama larga de jante si anvelope auto. Compania noastra dispune de un departament electric care va sta la dispozitie cu un numar mare de servicii si produse.  

Cele mai noi servicii ale nostre sunt cosmetizarea si polisarea auto. Beneficiind de peste 11 ani de experienta in domeniul conservarii si imbunatatirii infatisarii autoturismelor, expertii nostri imbina produsele, echipamentele si cunostintele de profil despre suprafetele automobilului cu standardele industriale si dorintele clientilor pentru a furniza o noua calitate autoturismului, ceea ce in final duce evident la o crestere a valorii acestuia.

Echipa noastra

null

Mihaiescu Alin

montator folie
null

Mihaila Mihail

sef service
null

Davidescu Claudiu

administrator
null

Andrei Sorin

Responsabil dep.electrice
null

Irofte Ioan

montator folie
null

Nastasa Madalin

responsabil detailing
null

Stinghe Marius

director vanzari
null

Fechete Melinda

montator folie
null

Chelsau Costel

montator folie
null

Olbosanu Andrei

responsabil detailing

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice informatie

Produse

CPFilms Inc. este producatorul de folie auto si cladiri marca Llumar si este lider pe plan mondial in domeniu, fiind singurii producatori care dispun de o uzina capabila sa efectueze toate procesele technologice intr-un singur loc, prin acesta asigurand un control al calitatii foarte sever. Foliile auto, anti efractie, protectie solara, UV si decorative sunt produse in SUA si Marea Britanie cu respectarea stricta a disciplinei tehnologice, in conditii stricte, avand certificare ISO 9001. Spre deosebire de ceilalti producatori , CPFilms introduce un strat separat de absorbtie UV si nu in adezivul foliei.  Toate foliile produse de CPFILMS  filtreaza radiatilor daunatoare UV intre 95-99,9%. Existenta unui strat metalizat peste care se gaseste un alt strat anti-zgariere face ca folia auto sa fie foarte rezistenta la factorii externi si la culisarea geamurilor in cazul autoturismelor.

Firma noastra este autorizata de CP FILMS pentru aplicare folii auto pe geamuri plane si auto. Suntem o echipa experimentata pe cale sa rezolve problemele dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Garantii

Folia auto si pentru cladiri marca  LLUMAR  are o garantie cuprinsa intre 7-12 ani. Garantia se refera la dezlipirea foliei, decolorarea foliei sau alte defecte, excluzand zgarierea, deterioararea cu obiecte ascutite, dure. Este interzis curatarea foliei cu otet, prafuri de curatat abrazive, obiecte ascutite gen cutit, cutter, etc. Spalarea se va executa cu solutii de curatat geamuri, tip Rivex, cu carpa moale sau prosoape de bucatarie din hartie.

In cazul reparatilor de parbrize fisurile  au 2 luni garantie, ciobiturile 6 luni.
Farurile infoliate impotriva spargerii beneficiaza de 12 luni garantie, impotriva dezlipirii .

Colantarile auto (integrale sau partiale ) au o garantie de 6 luni.

Echipa GLASS TUNING va asteapta la sediul nostru  pentru servicii de cea mai buna calitate.

aplicare folii auto

De ce sa alegi Glass Tuning

Glass Tuning are o experienta de peste 10 ani in domeniu, incercand si reusind in toata aceasta perioada sa-si imbunatateasca serviciile si gama de produse oferite clientiilor.

Partenerii si furnizorii nostri de produse si echipamente, sunt lideri in domeniu, iar colaborarea cu acestia a facut ca si clientii nostri sa beneficieze de servicii de cea mai buna calitate.

Colaborarea cu reprezentantul in Romania al celui mai mare producator de folii auto si cladiri marca Llumar, a dus firma noastra in topul preferintelor clientilor.

De asemenea, suntem montatori autorizati ai alarmelor auto Viper, marca cea mai cautata si apreciata in ceea ce inseamna sisteme auto de alarma profesionale.

In domeniul reparatiilor de parbrize si a reconditionarii de faruri, avem echipamente si produse de la Glass Technology (Germania), de asemenea lideri incontestabili in domeniu.

Colantarile auto le facem cu produse profesionale ale marcilor 3M, Oracal, Arlon, Apa, Grafityp, garantand astfel servicii de cea mai buna calitate.

Un rol foarte important in oferirea de servicii de cea mai buna calitate clientilor , il are experienta si profesionalismul echipei Glass Tuning.

Cei mai multi membri ai echipei au experienta de peste 8 ani in domeniu, fiind specializati la seminarii si cursuri de specialitate oferite de colaboratorii nostri.

Glass Tuning va asteapta!